SCHOCK

De keukenkraan is één van de meest gebruikte huishoudelijke ‘toestellen’. Of je nu de waterkoker vult of groenten wast, even de handen spoelt of de gerechten aanlengt met water of gewoonweg iets afspoelt, de keukenkraan is steeds in gebruik gedurende de ganse dag. Je moet dus investeren in een kraan, die niet alleen mooi is, maar ook praktisch, robuust en veelzijdig. Schock-kranen beantwoorden zonder meer aan deze eisen.

Design en functionaiteit zijn de voorwaarden waaraan uw nieuwe Schock-keukenkraan moet voldoen en aansluit op de stijl van uw keuken! Actueel wordt vooral gekozen voor het gemak van de ééngreepsmengkranen met één of meer bijkomende eigenschappen, waaronder de temperatuurs- en debietsbeperking, een wateruitloop die geluidsdempend is, waterbesparend, volledig draaibaar en al of niet voorzien is van een ingebouwde terugslagklep, enz. Een uittrekbare bek vergemakkelijkt bijvoorbeeld het spoelen van de groenten en het reinigen van de bakken. Met de keuze tussen de straal- en sproeifunctie wordt elke klus geklaard op de meest efficiënte wijze.

Wat betreft de oppervlakte van de kraan zijn er meerdere keuzes. De glanzende chroom-uitvoering is de bekendste en meest gebruikte. Verder bestaat er de inox-look en de massieve roestvrijstalen uitvoering, die een zeer professionele indruk nalaat. Een gekleurde, gelakte uitrusting of de granit-uitvoering, waarbij identiek hetzelfde materiaal gebruikt wordt als de spoelbak kan een bijzonder accent opleveren in de keuken. Ontdek hierna het complete Schock-keukenkranengamma. U herkent ze steeds aan het Schock-logo, dat steeds op de bedieningshendel is aangebracht.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.