SCHOCK Granit

In 1979 werd de eerste granit-spoelbak gefabriceerd door Schock in Duitsland. Sindsdien zijn de formules, de vormen en de eigenschappen steeds aangepast, vervangen en verbeterd. Het resultaat: méér dan 200 modellen in bijna 40 kleuren, gekoppeld aan 90 patenten. Wereldwijd worden 80 % van de granit-spoelbakken volgens het Schock procedé gemaakt. Door continu in te spelen op de trends en op zoek te gaan naar nieuwe uitdagingen, slaagt Schock erin om zijn onbetwistbaar leiderschap aan te houden op de internationale markt.

Natuurlijke graniet bevat 30-60 % kwarts, meteen het hardste bestanddeel, naast mica en veldspaat. Granit-spoeltafels zijn vervaardigd uit deze kwartsdeeltjes – tot 80 % – gecombineerd met acrylaat als bindmiddel. De concentratie en grootte van de kwartsdeeltjes bepalen de verschillende categorieën. In het algemeen zijn granit-spoelbakken tot 3x harder dan natuurlijke graniet en vormen zij een poriënvrije, gladde oppervlakte.

De combinatie van een modern design met de  actuele beschikbare hoogwaardige materialen – zoals specifiek natuurlijke kwartsdeeltjes en buitengewoon acrylaat – creëert een uitzonderlijk hoogwaardig product. Meteen het succesverhaal voor de toepassing in de keuken : uitermate resistent tegen hitte, agressieve producten, extreme druk, veilig in contact met levensmiddelen, gemakkelijk onderhoudbaar en onverslijtbaar.

De eerste uitvoering met kwartspoeder is reeds lang achterhaald. Actueel worden enkele formules weerhouden die samen ondergebracht worden in de volgende onderverdelingen :

Carbon UltimateLine
Cristadur PremiumLine
Cristalite TendLine

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelwagen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

nl_NLDutch