CRISTALITE® TrendLine

Dit TrendLine materiaal van Schock is een mijlpaal in de markt van de granit-spoelbakken en wordt erkend als een wereldwijde klassieker. De zeer lichte ruwe, steenachtige oppervlakte van Cristalite® onderscheidt zich door zijn hoge weerstand tegen alledaags gebruik en zijn onderhoudsvriendelijkheid, waardoor een langdurige vreugde gegarandeerd wordt in de keuken.

De Basic Line bundelt de vijf sterke kleuren, die overgebleven zijn na een evolutie van meer dan 35 jaar: allen uni-kleuren, waarvan twee met een metallisch aspect. De verbeterde eigenschappen van deze groep worden verder aangevuld met een dertien kleuren die het ruime aanbod van de TrendLine aanvullen: zeven uni-kleuren, vijf gespikkelde versies en 1 metallische donkergrijze uitvoering.

De Golden Line is compleet nieuw. Het rijk van de Azteken werd als referentie genomen, omwille van zijn pioniersgeest en de veelvuldige Zuid-Amerikaanse landschappen van wilde steppen over indrukwekkende hoogplateaus tot majestueuze bergen. Zij inspireren de intensieve Cristalite® Golden Line: de liefde voor de ‘aardse’ kleuren vertaalt zich in de geraffineerde toegepaste goudeffecten, perfect combineerbaar met hout, steen en ‘aarde’kleuren. Deze komen terug in de moderne keuken, niet alleen als een nieuwe invalshoek, maar ook als een echte trendsetter.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelwagen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

nl_NLDutch